Referenser

Andra som gillar GoPT

Roliga och omväxlande pass


Jag fick stort förtroende för GoPT redan vid vårt första möte. De var väldigt lyhörda för vad jag hade för önskemål och mål med träningen och satte ihop ett program som helt var anpassat för mig.

Tidiga morgnar, sena kvällar, tiden eller platsen spelar aldrig någon roll. GoPT ställer upp så att det passar mig.


Träningstillfällena är väldigt omväxlande. Styrka, kondition, smidighet och även tester och tävlingsmoment har gjort min träning både rolig och effektiv. Alltid noggrannhet och skicklighet under träningen men också inför träningarna och de erbjuder också stöttning och peppning mellan passen.

403 Forbidden
Jag kände redan efter några veckor att jag fått bättre hållning och blivit starkare i rygg och bål. Målen jag har satt upp kommer bara närmare och närmare.


Jag kan varmt rekommendera GoPT om du vill ha en allsidig träning som ger resultat. GoPT har stor kunskap om träning och visar stort engagemang för dig som tränar. Jag känner mig trygg och bekväm med dem.

/Anna Mandic

Inspirerande träningsupplägg för vårt UteGym

Forbidden


I maj 2013 lanserade vi på Kallfors GK ett nytt ben – Kallfors active. Med Kallfors active breddar vi oss med utomhusträning. Vi vill locka våra medlemmar och nya intresserade människor i närområdet Kallfors/Järna att träna aktivt året runt.

Vi har haft förmånen att samarbeta med GoPT gällande vårt UteGym. Ledarledda pass två gånger i veckan har gett oss precis det vi eftersträvar. På ett mycket inspirerande sätt har GoPT lyckas skapa ett träningsupplägg på vårt UteGym som passar ”alla”. Vi är mycket glada och trygga med vårt samarbete som har gett stor positiv respons från utövarna som gladeligen återkommer.

Vi har också genomfört mycket uppskattade träningshelger tillsammans med GoPT. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete framöver.

Kallfors active erbjuder inspirerande träningsmöjligheter på olika nivåer.

Gemenskap – Vårt signum ”Roligare golf” nu skapar vi ”Roligare träning”.
Inspiration – Aktiv fysträning på ett inspirerande sätt.
Kunskap – Med hjälp av professionella tränare erbjuder vi trygghet och kvalitet.

/Madeleine Hofmann
Kallfors active

Jag ser alltid fram emot nästa pass

Jag har länge velat ha en personlig tränare och när jag kom i kontakt med GoPT kände jag snabbt förtroende. Valet att äntligen våga testa blev lätt.

Tillsammans satte vi mål som var rimliga att nå. Redan efter några gånger började jag känna mig starkare i både rygg och bål som var viktigt för mig. Jag orkade stå längre stunder på jobbet utan att få ont. Detta skapar glädje och vilja att träna mera.

Träningen med GoPT är engagerande och peppande. De lyssnar och anpassar sig till individen. GoPT gör träningen varierande, så ingen muskelgrupp glöms bort och passen blir roliga.

Jag vill varmt rekommendera GoPT. De har goda kunskaper i det de gör, är pålitliga, engagerade och jag känner mig trygg och bekväm. Jag ser alltid ser fram emot nästa pass med dem.

/Linda Videquist